Nieuws/Entertainment
1205145415
Entertainment

Meghan ontslaat Johnny Depp-advocaat in zaak tegen tabloids

Meghan

Meghan

Hertogin Meghan heeft een nieuwe advocaat in de arm genomen in haar strijd tegen de Britse tabloids. De echtgenote van prins Harry nam afscheid van David Sherborne, die recentelijk ook Johnny Depp bijstond in zijn rechtszaak tegen The Sun. Meghan laat zich voortaan bijstaan door Justin Rushbrooke, melden verschillende Britse media.

Meghan

Meghan

De rechtszaak tussen Meghan en de Britse tabloids gaat over artikelen die de krant Mail on Sunday had gepubliceerd. Daarin stonden delen van een handgeschreven brief die Meghan had gestuurd naar haar vader Thomas Markle, met wie ze een verstoorde relatie heeft.

(Tekst gaat verder onder de foto.)

David Sherborne

David Sherborne

Met Sherborne als advocaat kreeg Meghan in mei een flinke tegenslag te verwerken. De rechter oordeelde toen dat Meghan een aantal onderdelen van haar aanklacht moest laten vallen, omdat die ongegrond zouden zijn. Daarnaast moest zij ook opdraaien voor de juridische kosten.

Rushbrooke had in de zomer al de zaak waargenomen voor Sherborne, toen die het te druk had met de rechtszaak van Johnny Depp. Met Rushbrooke behaalde Meghan in augustus een overwinning in de rechtszaal. De rechter bepaalde namelijk dat de namen van haar vriendinnen geheim mochten blijven. Zij hadden op anonieme basis aan People hun versie van het verhaal van Meghan en haar vader verteld.

(Tekst gaat verder onder de foto.)

Johnny Depp

Johnny Depp

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop