Nieuws/Entertainment
1210326
Entertainment

Meer drama voor Coleen Rooney

Het drama is compleet voor Coleen Rooney. Terwijl ze midden in het verdriet zit om het bedrog van haar echtgenoot Wayne, is haar stiefzusje van twaalf ernstig ziek. Het meisje ligt in coma en doktoren hebben gewaarschuwd dat ze daar misschien nooit meer uit ontwaakt…

Coleen zit er helemaal doorheen, vertelt een bekende in de Britse media. „Net als haar hele familie. Over Wayne wordt niet meer gesproken. Alles draait nu om de kleine Rosie.”

Het meisje ligt in een kinderziekenhuis in Liverpool. Haar grote stiefzus Coleen (24) waakt bij haar bed. De ouders van de voetbalvrouw hebben haar geadviseerd Engeland een tijdje te verlaten om dingen op een rijtje te zetten, maar zij wil Rosie niet achterlaten. Zij kreeg een beroerte, waarna ze in coma raakte.

De ouders van Coleen werden pleegouders van het meisje toen zij twee was. Daarna adopteerden ze Rosie. Coleen: „Op een dag stopte ze met kruipen en kon ze haar handen minder goed gebruiken. Ook had ze problemen met slikken.” Na een jaar werd bij haar het syndroom van Rett vastgesteld, een neurologische stoornis waardoor zij niet kan lopen en praten.

Lieve oom

Coleen zat afgelopen kerst nog met Rooney aan het bed van Rosie, die toen was opgenomen om complicaties die met haar ziekte samenhangen. Een bekende van het stel zei toen: „Wayne is een heel lieve oom. Coleen en hij zijn helemaal gek op Rosie.” Zij was ook bruidsmeisje bij het huwelijk van haar stiefzus, in juni 2008.

Nu kan Coleen haar verdriet alleen delen met haar ouders. Wayne, met wie ze zoontje Kai van elf maanden heeft, bedroog haar meermalen met prostituees. De Manchester United-voetballer staat even op het tweede plan. Coleen werd bij het ziekenhuis nog wel met trouwring gezien…