Nieuws/Entertainment
1210583
Entertainment

Kate Middleton zonder bikinibroekje

Het Deense tijdschrift Se og Hør heeft opnieuw naaktfoto's van Kate Middleton gepubliceerd. Dit keer is de hertogin van Cambridge te zien zonder bikinibroekje.

Ook deze foto's zijn gemaakt tijdens de vakantie van Kate en de Britse prins William in Frankrijk. Te zien is hoe de 30-jarige brunette van bikini wisselt. Niet alleen haar borsten, maar ook haar billen zijn in beeld, meldt Radar Online. Over haar schouder hangt een blauwe handdoek en Kate bukt voorover om haar bikinibroekje aan te trekken.

Hoofdredacteur Kim Henningsen: "Se og Hør is het grootste showbizz tijdschrift van Denemarken. Het is mijn taak de foto's te publiceren. Er is een kans dat het Britse koningshuis ons voor de rechter sleept. Hoe we daar mee omgaan, dat zien we dan wel weer."

De borsten van Kate zijn inmiddels al in vier tijdschriften verschenen. Se og Hør is de eerste die met nieuwe foto's op de proppen komt. Het Franse blad Closer besloot als eerste de topless foto's te publiceren. De hoofdredacteur wordt inmiddels met de dood bedreigd en het Britse paar is naar de rechter gestapt.