Nieuws/Entertainment
1215179549
Entertainment

NikkieTutorials toegevoegd aan presentatieteam Eurovisie Songfestival

YouTube-ster Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, is toegevoegd aan het presentatieteam van het komende Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Nikkie wordt de online host en gaat via de online kanalen van het Eurovisie Songfestival verslag doen van het event.

Nikkie zal daarnaast ook een speciale YouTube-serie opnemen met de deelnemende artiesten, doet ze verslag vanaf de rode loper en is ze in de twee halve finales op 12 en 14 mei en de finale op 16 mei te zien.

De 25-jarige Nikkie is enorm vereerd dat ze gevraagd is. „Vanaf het moment dat Duncan Laurence in Tel Aviv won, had ik maar één wens: betrokken zijn bij deze Nederlandse editie van het Eurovisie Songfestival. Toen ik afgelopen najaar hiervoor werd benaderd was ik zo extreem vereerd”, vertelt ze. „Ik zie er echt naar uit om mij twee weken lang volledig onder te dompelen in dit unieke festival.”

Ook uitvoerend producent Sietse Bakker is trots. „Iedereen kent Nikkie, Nikkie kent iedereen. Ze is ónze internationale internetster en daar zijn we trots op”, zegt Bakker.