Nieuws/Entertainment
1215925
Entertainment

Rogier Komproe moet opkrabbelen na verlies kindje

Het is een tijd van uitersten voor Rogier Komproe. De musicalacteur kreeg samen met zijn vrouw Noortje Komproe-Fassaert vorige maand het enorme verlies van hun derde kindje te verwerken. Parallel daaraan kwam een grote droom van Rogier uit: de hilarische rol van Donkey in de nieuwe Albert Verlinde-musical Shrek bleek voor hem weggelegd. "Geluk en verdriet leven hand in hand", zegt hij. "Dat heb ik in deze periode wel gevoeld."

"We doen rustig aan", gaat Rogier, die de broer is van cabaretier Howard Komproe, verder. "Ik voel me machteloos, er is niets wat je kunt doen. Vorige week ben ik voor het eerst weer gaan werken. Dat ging goed, maar het was wel wennen. Het helpt dat mijn werk mijn grote passie is."

'Het overlijden van onze baby tijdens de bevalling heeft me fundamenteel veranderd. Zo voel ik dat. Noortje, onze kinderen Alfie van anderhalf en Noah van drieënhalf hadden enorm toegeleefd naar de komst van ons derde kindje. We zijn zelfs verhuisd met het oog op de gezinsuitbreiding. Maar halverwege de geboorte is het hartje gestopt met kloppen. Onbegrijpelijk, ook voor de artsen. Zij staan nog altijd voor een raadsel."

Lees het volledige verhaal in De Telegraaf.