Nieuws/Entertainment
1216272
Entertainment

Nancy vindt het 'ontzettend erg' voor Monique

De 21-jarige vriend van Monique Smit heeft de zangeres bedrogen met de 40-jarige gescheiden Nancy Bond. Vanavond deed Nancy haar verhaal.

"Misschien is dit wel de grootste fout geweest uit mijn leven", vertelt Nancy woensdag aan RTL Boulevard.

Volgens de gescheiden moeder zijn Monique en Jeffrey 'boos en kwaad' op haar. "Maar zoiets doe je met z'n tweeën. Ik was vrij wat dat betreft. Dan denk ik: laat maar zo, maar laat mij erbuiten", vertelt ze voor de camera.

De 40-jarige moeder van drie kinderen beseft heel goed dat ze een fout heeft gemaakt en spreekt daarom over 'misschien wel de grootste fout' van haar leven. "Ik vind het voor Monique ontzettend erg, want dat zou ik ook vinden. Ik ben niet de schuldige geweest, het valt voor haar ook niet mee, ik zou het zelf ook rottig vinden."

Nancy vindt het vooral erg dat haar kinderen betrokken worden bij de situatie en dat er in haar dorp over wordt gesproken."Iedereen kent elkaar. Ze lopen altijd door, ze lopen om mij heen. Ze maken het verhaal tien keer erger. We waren ook allang gestopt, dus het hoefde helemaal niet zo te escaleren."

Het overspel vond volgens manager Jaap Buys al zeer geruime tijd geleden plaats. "Het klopt. Maar Jeffrey en Monique zijn intussen weer heel gelukkig samen. Alles is vergeten en vergeven. Het was een eenmalige uitglijder."

Nancy wil het het voorval in ieder geval snel vergeten. Ze heeft Monique een berichtje gestuurd en hoopt dat het goed gaat met haar en Jeffrey.