Nieuws/Entertainment
1216677
Entertainment

Zoontje heeft Nadja Hüpscher veranderd

Nadja Hüpscher (40) heeft zich sinds de geboorte van haar zoontje Rein, vorig jaar juli, afgevraagd waarom ze niet veel eerder is begonnen aan kinderen. „Het eerste wat ik dacht toen hij was geboren was: ’ik zet een kind op de wereld waarvan ik nu al weet dat ik hem ten hoogste de helft van zijn leven ga meemaken’”, vertelt de actrice/presentatrice openhartig. „Een vreselijke gedachte…”

„Sommigen weten al op hun achttiende of in hun twintiger jaren dat ze een gezin willen stichten. Bij mij was dat anders. Ik wilde nog veel doen. Maar nu Rein er is, ben ik veranderd. Ja, alle clichés zijn waar. Hoe breekbaar leven is en hoe voortplanting zin geeft aan je bestaan. Vroeger deed ik alles wat ik leuk vond. Nu verdien ik geld omdat er een mondje moet worden gevoed. Als ik mijn zoontje zie, dan smelt ik. Eigenlijk ben ik best een zacht ei geworden, haha.”

Nadja gaat verder: „Wat ik zo ontroerend vind, is dat er thuis op mij één brok met liefde wacht. Ik kan hem bij wijze van spreken wel opeten. Ik hoor ook wel dat ik zo lang mogelijk moet genieten van het fysieke contact dat je met je kind kunt hebben. Want dat gaat op een keer over.”

Lees het gehele interview met Nadja Hüpscher in De Telegraaf.