Nieuws/Entertainment
1221913
Entertainment

Bastiaan Ragas terug in boyband

Bastiaan Ragas gaat weer toeren met de boyband Caught in the act! Het nummer I wanna stay with you forever was in 1998 het laatste dat we van het viertal hoorden, maar daar komt dus in het najaar van 2013 verandering in.

Bastiaan, die eind deze maand 41 jaar wordt, wrijft over zijn buik: „Er mag wel zo’n tien kilo af. Tooske kan niet wachten. Zij heeft grote hoop dat ik weer vol in training ga. En dan net zo’n sixpack krijg als destijds. Ik kan alleen maar zeggen dat ik met haar meehoop. En mijn zoon Sem, hij is inmiddels tien jaar, heeft filmpjes van mij bekeken. Hij vroeg ’waarom droeg je twee oorbellen? Was je in de war of zo?’” Hij lacht: „Ach ja, het was mijn ’zoekende periode’ zal ik maar zeggen.”

Opgezet door producer Cees van Leeuwen werden in 1993 via audities Bastiaan Ragas en Eloy de Jong en hun Engelse collega’s Benjamin Boyce en Lee Baxter uitverkoren om de band te vormen. Vijf jaar, vier albums, vijftien hits, meer dan 15 miljoen verkochte cd’s en singles en verscheidene gouden en platina albums later, gooiden ze de handdoek in de ring. Die Bastiaan en Eloy nu dus weer gaan oppakken.

Lees verder in De Telegraaf.