Nieuws/Entertainment
1222709
Entertainment

Jose Hoebee dupe van stoppen Luv'

José Hoebee (57) is de dupe van het besluit van Marga Scheide (58) om te stoppen met Luv’. Vorige week werd bekend dat de groep, bestaande uit José , Marga en Patty Brard, uit elkaar gaat. Patty : „Marga vindt dat mijn podiumwerk met Diva’s Draaien Door, dat ik samen met Tatjana Simic en Patricia Paay doe, teveel op Luv’ lijkt. Daar kan ik niets aan doen. Maar het is zielig voor José. Zij heeft het al zo zwaar.”

Patty: „Het is dus niet zo dat ík de stekker eruit trek. Ik zag geen probleem, Marga wel.” Ze geeft toe: „Ik ben heel diep in de Diva’s gedoken. Naast het televisieprogramma, dat waarschijnlijk een vervolg krijgt, komt er zelfs een platendeal aan. Maar wat ik met Tatjana en Patricia op het podium doe, is héél anders dan met Luv’. Een soort mini-Toppersconcert met heel veel ’holadiee’. In mijn beleving kan dat prima bestaan naast Luv’.”

Ze vervolgt: „Ik heb echt te doen met José. Zij beleeft al zo’n zware tijd omdat haar man ernstig ziek is. Ze heeft hier niet om gevraagd. En wat mij betreft hadden we ook niet hoeven stoppen.’’

Lees het hele verhaal in De Telegraaf