Nieuws/Entertainment
1222866
Entertainment

Jennifer Lopez 'droomt' van vierde huwelijk

Superster Jennifer Lopez (42) sluit niet uit dat ze ooit het jawoord geeft aan haar liefje Casper Smart (24). De zangeres was drie keer eerder getrouwd.

“Dat sprookje blijft mijn grootste droom”, zegt Lopez, die nog in scheiding ligt, in een interview met Good Morning America. “Ik wil die droom nooit laten varen.”

In het Amerikaanse ochtendprogramma geeft Jennifer, die al drie huwelijk zag stuklopen, toe dat ze een veeleisend persoon is. “Het kan heel moeilijk zijn voor iemand om met mij samen te leven. Maar ik weet dat ik het verdien!”

Vorige maand gingen er hardnekkige geruchten over een verloving tussen Jennifer Lopez en haar toyboy, maar die werden door de Amerikaanse diva naar het rijk der fabelen verwezen. Jennifer en Casper zijn sinds november 2011 een setje.

J.Lo was in 1997 voor het eerst getrouwd met Ojani Noa. In 2001 gaf ze het jawoord aan achtergronddanser Cris Judd. Marc Anthony was de gelukkige in 2004. Aan dat huwelijk, dat vorig jaar stukliep, hield de zangeres twee kinderen over.