Nieuws/Entertainment
1238724
Entertainment

Macaulay Culkin op de vlucht?

Elke maand draait Macaulay Culkin plaatjes in een club in New York, maar nu er schokkende foto's van hem zijn opgedoken heeft hij zich uit de voeten gemaakt. Wel heeft de Home Alone-ster zijn iPod afgegeven, zodat er evengoed gefeest kan worden.

In Le Poisson Rouge keken ze vreemd op toen Macaulay afgelopen donderdag zijn iPod kwam brengen. "Hij is hier kind aan huis", vertelt een medewerker aan People. "Maar die avond had hij iets anders te doen en ging het hem niet lukken om achter de draaitafels te kruipen. Hij gaf ons zijn iPod, dus we hebben evengoed zijn muziek gedraaid. Jammer dat Macaulay er zelf niet bij was, want hij is een goede dj."

Eerder deze week verschenen er schokkende foto's van de 31-jarige acteur op internet. Op de kiekjes zag Macaulay er behoorlijk onverzorgd en uitgemergeld uit. Van het jonge, frisse kereltje uit de Home Alone-films is werkelijk niets meer over...

Macaulay heeft in het verleden drugsproblemen gehad en het lijkt erop dat hij weer de verkeerde weg is ingeslagen. Zijn woordvoerder heeft echter laten weten dat er niets aan de hand is. "Macaulay is heel gezond."