Nieuws/Entertainment
1239293
Entertainment

Gordon wil geen ’jonkies’ meer

Gordon

Gordon

Gordon wil geen jonge vent, maar een volwassen, stabiele man die oprecht is in de liefde. Dat vertelt hij aan presentator Eddy Keur in zijn latenightshow Keur met Peren op lifestylezender OUTtv. In zijn programma Gordon gaat trouwen, waarin de zanger en tv-persoonlijkheid op zoek gaat naar de ware liefde, zijn de jonge jongens dan ook al naar huis gestuurd.

Gordon

Gordon

Over de afvallers in het programma mag Gordon niet veel zeggen, maar op de vraag wat hij miste bij hen, antwoordt hij dat enkelen van hen ’echt te jong zijn’. „Die leeftijd van 25 of 28, dat werkt niet voor mij.” Ook knapt de zoekende Gordon af op onoprechtheid - „Ik kijk naar iemand zijn ogen en dan voel ik of het oprecht is”- en mentale issues. „Ik zoek een stabiel iemand, het moet niet iemand zijn die pillen nodig heeft om de dag door te komen, dat heb ik al eens meegemaakt en dat nooit weer.”

Het is voor de altijd grappenmakende tv-maker een serieuze kwestie, deze zoektocht naar ware liefde op de beeldbuis. „Dit is wel heel kwetsbaar, ik ga echt met de billen bloot. Daar had ik best wel moeite mee. Mensen kunnen denken dat dit programma één grote grap is, maar voor mij is het heel serieus.”

Gordon gaat trouwen is elke donderdagavond te zien op RTL 4 vanaf 21:30 uur.