Nieuws/Entertainment
1239800
Entertainment

Liam Payne wil niet trouwen

Cheryl en Liam Payne

Cheryl en Liam Payne

In maart kregen de 34-jarige Cheryl Cole en Liam Payne hun zoon Bear en straks vieren ze de eerste Kerst als gezinnetje. De One Direction-zanger is daar dolenthousiast over. Toch wil hij het gezinsgeluk niet formeel bezegelen met een huwelijk. Dat meldt OK!.

Cheryl en Liam Payne

Cheryl en Liam Payne

Aan de nieuwssite vertelt Liam dat hij enorm uitkijkt naar zijn eerste kerst als vader. Ze doen volop mee aan de kerststradities, richten hun huis in als een winterwonderland, hangen kerstkousen op en ontvangen hun hele familie voor een groot kerstdiner. „Ik kan niet wachten. Vooral nu we zo gelukkig zijn in ’babyland’.”

Geen reden dus om op dit moment andere grote stappen te zetten, zoals trouwen bijvoorbeeld. „Ik weet ook niet of ik wel het type ben om te trouwen. Bruiloften voelen altijd wat raar. Gelukkig legt Cheryl daarin ook geen druk op mij. We genieten zo van deze fase, we hebben echt geen tijd om ergens anders mee bezig te zijn.” Eerder vertelde hij al eens aan Tagmag dat hij liever een tweede kind zou willen dan te trouwen.

De tien jaar oudere Cheryl bevestigt dat baby Bear op dit moment al hun tijd opeist. „Zelfs mijn schoonheidsregime heb ik uit het raam kunnen gooien”, laat het voormalig en volgens speculaties mogelijk terugkerend jurylid van de Britse X-factor weten. „Make-up is gewoon niet praktisch bij het opvoeden van een baby. Tegelijk was het heerlijk om een paar weken geleden weer eens vol opgemaakt de deur uit te kunnen voor een etentje.”