Nieuws/Entertainment
1241409
Entertainment

Georgina liet sinds seksschandaal niets meer van zich horen

Vrouw Harvey Weinstein duikt op in Engeland

Georgina ChapmaN

Georgina ChapmaN

De vrouw van Harvey Weinstein, Georgina Chapman, is opgedoken in Engeland, één maand nadat ze bekendmaakte haar man te verlaten. Dat meldt Page Six. Waar de gevallen regisseur zich op dit moment bevindt is niet bevestigd.

Georgina ChapmaN

Georgina ChapmaN

Chapman, die als modeontwerpster werkt voor het Amerikaanse merk Marchesa, blijft zo veel mogelijk uit de publiciteit. Ze wist na de tientallen beschuldigingen van seksueel misbruik aan het adres van Weinstein uit de buurt van fotografen te blijven, tot nu. De 41-jarige Georgina ging voor de gelegenheid volledig gekleed in het zwart. Haar trouw- en verlovingsringen waren nergens te bekennen.

Chapman en Weinstein zijn sinds 2007 getrouwd. Kort nadat de New York Times het nieuws over haar man naar buiten bracht, kondigde de modeontwerpster aan te willen scheiden. „Mijn hart breekt als ik de verhalen hoor van al die vrouwen die hebben moeten lijden onder Harvey’s onvergeeflijke daden”, zei ze tegen People. „Ik heb ervoor gekozen om mijn man te verlaten. De zorg voor mijn jonge kinderen is mijn voornaamste prioriteit en ik vraag de media dan ook om mij en mijn kinderen privacy te geven.”

Weinstein liet via een woordvoerder weten dat hij achter de beslissing van zijn vrouw staat. „Ik ben in therapie en misschien, als ik weer beter ben, kunnen we onze relatie opnieuw opbouwen.”

Harvey Weinstein en Georgina Chapman in 2015, toen er nog niets aan de hand was

Harvey Weinstein en Georgina Chapman in 2015, toen er nog niets aan de hand was