Nieuws/Entertainment
1241709
Entertainment

’Als ze ooit naar ons concert komt, gooi ik haar eruit!’

Instagram blokkeert account Queen-gitarist Brian May

Queen-gitarist Brian May heeft keihard uitgehaald naar een „ongelooflijk onvriendelijke” gebruiker die hem tijdelijk op Instagram liet blokkeren.

De rockster laat op het sociale platform weten dat zijn account was geblokkeerd vanwege schending van het auteursrecht, omdat hij een foto had geplaatst die was genomen door iemand met de naam Barbara. May zegt dat hij normaal gesproken namen van fotografen bij zijn foto’s vermeldt, maar dat hij dat dit keer ’moet zijn vergeten’.

Bij een screenshot van de Instagram-melding, foetert May: „Nou, dit is hoe ik vanmorgen wakker werd. Hoe onbeschoft! Het enige wat ik erover kan zeggen is dat jij niet de enige bent die zich ’geschaad’ voelt. Dat geldt ook absoluutvoor mij”, aldus de rocker, die eraan toevoegt dat als de vrouw hem had gevraagd om haar naam bij de foto te vermelden, hij dat zonder problemen had gedaan.

„Dus, in plaats van mij een berichtje te sturen met ’Beste Brian, het lijkt erop dat je vergeten bent mijn naam bij de foto te voegen’, heeft deze persoon mij aangegeven op Instagram. Ik ben nu niet alleen de foto kwijt, ook werd mijn account vergrendeld.” May eindigt zijn verhaal door te zeggen dat als Barbara het ooit in haar hoofd haalt om naar een Queen-concert te komen, hij haar er persoonlijk uit laat gooien.

May toert momenteel met Queen – frontman Adam Lambert en drummer Roger Taylor – door Europa en deed gisteren de Amsterdamse Ziggo Dome aan.