Nieuws/Entertainment
1242403
Entertainment

Gouden Kooi-Amanda opnieuw verliefd

Amanda Balk heeft alle ellende die ze met haar Gouden Kooi-vriendje Brian beleefde, achter zich gelaten. De kittige Zaanse is tot over haar oren verliefd op Nick (21), beter bekend als dj Afrojack.

Amanda lijkt in niets meer op het bange vogeltje dat vorig jaar met de moed der wanhoop aangifte van mishandeling deed tegen haar ex-geliefde en Gouden Kooi-collega Brian. „Dat boek is dicht”, zegt ze opgelucht. „Nick laat me weer leven en genieten. Al twee keer heeft hij me verrast met een romantisch tripje.”

„Ik heb Nick een klein halfjaar geleden leren kennen op mijn 21e verjaardag waarop de lancering van mijn sexy kalender was”, vertelt Amanda. „Hij was niet te missen, want hij is ruim twee meter lang. Maar mijn laatste ervaring in de liefde was geen goeie dus ik had me juist voorgenomen om heerlijk vrijgezel te blijven.”

Aanvankelijk hield Amanda dus de boot af. „Hij vroeg me of ik een keertje wat met hem wilde drinken. Daar ben ik niet op ingegaan. Later belde hij me nog eens, weer zei ik nee.”

Maar toen Amanda Nick een paar weken geleden tegenkwam op een feest in Bloemendaal sloeg de vonk echt over. „Hij vroeg of ik met hem mee wilde naar Disneyland Parijs. Toen ik vroeg: ’wanneer dan?’, zei hij: ’morgen’. Ik kon mijn oren niet geloven. Nick is een onafhankelijke jongen die zijn boontjes zelf heel goed kan doppen. Hij heeft onlangs een eigen huisje gekocht en is veel volwassener dan je aan zijn leeftijd zou zeggen.”

„We hadden het in Parijs zó leuk samen dat Nick vroeg of ik zijn vriendinnetje wilde worden. Maar dat ging me te snel. Toen wilde hij naar Venetië. En het was ook in die romantische Italiaanse stad van de liefde dat ik Nick vertelde dat ik graag samen met hem wilde zijn.”

Ondanks dat ze nu ’officieel’ een setje zijn, zijn de twee tortelduifjes niet dag en nacht samen. „Nick doet veel optredens in het buitenland als Afrojack en zit nu bijvoorbeeld in Val Thorens, Frankrijk. Met mijn paaldansact gaat het ook heel erg goed. Daarnaast ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe kalender.” Besluit: „Ik had nooit gedacht dat de liefde me nog eens zou overkomen!”