Nieuws/Entertainment
1247966398
Entertainment

Patricia Paay stapt opnieuw naar de rechter

Patricia Paay

Patricia Paay

Patricia Paay is weer naar de rechter gestapt in een nieuw hoofdstuk van een langslepende ruzie met administratiekantoor Osuro. De zangeres eiste woensdag voor de rechtbank van Breda dat de beslaglegging op haar huis door Osuro worden opgeheven.

Patricia Paay

Patricia Paay

Een woordvoerder van Paay heeft woensdag een bericht daarover van Shownieuws bevestigd. Het administratiekantoor liet vorig jaar met goedkeuring van een rechter onder meer beslag leggen op de woning in het Brabantse Wernhout.

Paay ontving sinds 2015 een aantal betalingen van het bedrijf. De zangeres en het kantoor liggen sinds 2017 in de clinch over een betaling van 93.000 euro die het kantoor aan Paay zou hebben gedaan. De rechter besloot vorig jaar echter dat de zangeres dit geld niet hoeft terug te geven omdat Osuro niet kon aantonen dat het om een lening in plaats van een gift gaat.

Osuro is tegen dit vonnis in hoger beroep gegaan. Het is niet duidelijk wanneer deze zaak voorkomt. In de tussentijd wil Paay dat de beslaglegging op haar woning wordt opgeheven. De rechter doet over twee weken uitspraak.