Nieuws/Entertainment
1249169
Entertainment

Johnny de Mol gasthoofdredacteur Linda.Man

Johnny de Mol is gasthoofdredacteur van de tweede editie van Linda.Man. Zijn tante Linda de Mol overhandigde hem dinsdag in Amsterdam het eerste exemplaar. Het thema van het blad is Vier het leven.

In het jaarlijkse tijdschrift voor mannen staat onder meer een tweegesprek tussen Johnny en Astrid Holleeder over familie en veiligheid. „Als gasthoofdredacteur bepaal je van A tot Z wat erin komt en zorg je dat het eruit komt te zien zoals je dat voor ogen hebt. Dus de inbreng was 100 procent”, zegt Johnny.

Voor Linda.man interviewde de gasthoofdredacteur zakenvrouw Nikkie Plessen. Verder bevat het blad een reportage van bekende vaders en zonen, onder wie Matthijs en Kees van Nieuwkerk en Ron en Rick Brandsteder. Ook Fajah Lourens, Pierre van Hooijdonk en Katja Schuurman werkten mee het blad. Jesse Klaver en Ali B. schreven de columns. Johnny: „Je maakt zo’n blad eenmalig en als je dan mensen vraagt en je zegt erbij dat we dit eenmalig gaan doen, dan helpt dat mee. Daar willen mensen wel deel van uitmaken. Er ging wel veel tijd inzitten, maar dat wist ik wel door te spieken bij mijn tante.”

Als het aan Johnny de Mol ligt, wordt hij volgend jaar opgevolgd door Typhoon. „Als ze dit volgend jaar weer gaan doen, dan nomineer ik Typhoon. Ik vind dat iemand met een hele duidelijke boodschap. Die doet het vanuit zijn hart en met ziel en zaligheid. Hij zou op dit podium ook goed uit de voeten kunnen.”