Entertainment/Gossip
1251318789
Gossip

’Irina Shayk wil Bradley Cooper terug’

Er wordt al een tijdje gespeculeerd over een eventuele verzoening tussen Irina Shayk en Bradley Cooper. Als het model het voor het zeggen heeft, wordt het ook waarheid. „Ze wil hem terug!”, verklapt een insider.

Drie geleden ontdekten Irina en Bradley dat hun liefde voor elkaar toch niet sterk genoeg was om er samen voor te gaan en besloten zij uit elkaar te gaan. Een bron dichtbij het voormalige koppel onthult nu echter aan People dat het supermodel staat te popelen haar ex weer in haar armen te sluiten.

„Sinds ze allebei weer vrijgezel zijn, spreken ze weer vaker af”, vertelt de insider. „Ze zou heel graag weer met hem samen willen zijn.” Shayk houdt volgens de bron ’nog heel erg veel van hem’ en geniet enorm van hun tijd samen. „Ze mist hem al sinds ze uit elkaar zijn, maar is erg trots op hoe ze alles geregeld hebben, ook wat betreft het co-ouderschap over hun prachtige dochter.”

Hoewel het koppel zelf nog niet gereageerd heeft op alle geruchten, heeft het er de schijn van dat er wel degelijk íets speelt tussen de twee. Nog niet zo lang geleden onthulde een insider dat Irina en Bradley zelfs een tweede kindje zouden overwegen samen...