Nieuws/Entertainment
1252781598
Entertainment

Dua Lipa in tranen om zes Grammy-nominaties

De Britse zangeres Dua Lipa kon in eerste instantie niet geloven dat ze is genomineerd voor maar liefst zes Grammy’s. Op Instagram deelde ze dinsdag een video waarin ze wordt gebeld met het goede nieuws en zich hardop afvraagt of de beller haar in de maling neemt, terwijl ze in tranen uitbarst.

„Mijn hart gaat tekeer en ik ben helemaal in shock!”, schreef ze bij de post. „Dank voor al jullie liefde en steun en dank aan de Recording Academy. Ik moet even gaan liggen om dit allemaal in me op te nemen.”

Het album Future Nostalgia van de zangeres gaat op voor de awards voor beste album en beste popalbum. Single Don’t Start Now is in de race voor drie Grammy’s voor onder meer liedje van het jaar en nummer Un Dia (One Day) dat ze met J Balvin, Bad Bunny en Tainy uitbracht maakt kans op de Grammy voor beste samenwerking.

Dua heeft al twee Grammy’s in de kast staan: in 2019 won ze de prijs voor beste nieuwe artiest en beste danceplaat voor Electricity, die ze samen met Diplo en Mark Ronson uitbracht.