Nieuws/Entertainment
1252914498
Entertainment

’Aart Staartjes (81) zwaargewond na aanrijding’

Aart Staartjes

Aart Staartjes

Acteur Aart Staartjes (81) is vrijdagmiddag in Leeuwarden betrokken geraakt bij een ernstig ongeluk. Dat meldt Shownieuws op basis van bronnen. Het Sesamstraat-icoon is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Aart Staartjes

Aart Staartjes

Op Twitter laat de politie Noord-Nederland weten dat er een ernstig ongeluk heeft plaatsgevonden tussen een brommobiel en een auto. „Een persoon is ernstig gewond overgebracht naar een ziekenhuis. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van dit ongeluk.”

Volgens Shownieuws is Staartjes tijdens het ongeluk uit zijn 45-kilometerautootje geslingerd en op de weg beland. De acteur werd met spoed naar het Universitair Medisch Centrum Groningen gebracht.

Een woordvoerder van de politie Noord-Nederland vertelt aan De Telegraaf dat het onderzoek nog loopt en dat er geen mededelingen mogen worden gedaan over de identiteit van het slachtoffer.

Eerder op de dag werd er door de politie gecommuniceerd dat de bestuurder van de brommobiel ’een 81-jarige man uit Dronryp betreft’, de woonplaats van Staartjes.