Nieuws/Entertainment
1257002
Entertainment

Applaus in vliegtuig voor Amber Heard

Amber Heard

Amber Heard

Amber Heard ontving gisteren applaus in het vliegtuig toen bekend werd dat Australië vóór het homohuwelijk had gestemd. Dat meldt The Daily Mail. Ze vloog naar Sydney om de titel ’Vrouw van het Jaar’ van het mannenblad GQ Australia in ontvangst te nemen.

Amber Heard

Amber Heard

„De piloot begon te praten door de speaker en liet weten dat zij net het nieuws hadden ontvangen dat de stemming was geteld. Bij de positieve uitslag begon iedereen in het hele vliegtuig spontaan te klappen. Er was er niet één die niet applaudisseerde.”

Extra bijzonder voor Heard, omdat ze nog heel goed weet wat er tien jaar geleden gebeurde toen ze de hand van haar vriendin vastgreep. Men vertelde haar dat dat ’de doodstraf is in Hollywood’. „Daarom moest ik bijna huilen van dit applaus: ik voelde me vereerd en dankbaar.”

Toen ze later haar award in ontvangst nam, deed ze dat al grappend ’in naam van haar hondjes’, die ze vorig jaar het land insmokkelde, voordat ze Australië complimenteerde met de uitslag van gisteren.

Amber Heard had een huwelijk met Johnny Depp en een relatie met Elon Musk, maar datete in het verleden ook met vrouwen, waaronder fotografe Tasya van Ree. Toch weigert ze zich het stempel ’biseksueel’ te laten opplakken.