Nieuws/Entertainment
1257900
Entertainment

Liam Gallagher geeft grote show in Manchester

Liam Gallagher geeft volgend jaar in augustus een groot concert in Manchester. Daarmee sluit hij zijn zomertournee door Groot-Brittannië af. Het evenement is in het grote cricketstadion van Manchester. Daar is plek voor 50.000 fans. Liam wil er een heel spektakel van maken. Hij zal in de komende maanden enkele acts toevoegen aan de line-up.

Afgelopen zomer stond Liam ook al in het stadion. Toen deed hij mee aan het benefietconcert voor de slachtoffers bij de aanslag na het concert van Ariana Grande eerder dit jaar.

Het oud-lid van Oasis toert in december al door Groot-Brittannië. In de zomermaanden doet hij dat nog even dunnetjes over. Naast de show op 18 augustus in zijn geboortestad staan er nog drie concerten gepland. Die zijn in Belfast, Dublin en Londen.

Het concert in Finnsbury Park in Londen is overigens op 29 juni. Ook dat wordt een groot spektakel. Eerder zei Liam dat hij grimerapper Spekta wil uitnodigen voor een optreden. „Het moet niet alleen maar muziek uit de jaren negentig worden”, zei hij volgens muzieksite NME een tijdje geleden over dat concert.