Nieuws/Entertainment
1259838
Entertainment

Scheiding Keegan-Michael Key afgerond

Keegan-Michael Key

Keegan-Michael Key

De scheiding van de Amerikaanse komiek en acteur Keegan-Michael Key en zijn vrouw Cynthia Blaise is afgerond en dat blijkt een kostbare aangelegenheid voor de grappenmaker. De twee voormalig geliefden zijn volgens TMZ overeengekomen dat Cynthia maandelijks 34.000 dollar (29.000 euro) per maand aan partneralimentatie krijgt.

Keegan-Michael Key

Keegan-Michael Key

De 46-jarige acteur moet daarnaast een percentage van zijn bruto-inkomen aan zijn ex afdragen, met een maximum van 700.000 dollar (595.000 euro). Het betreft 21 procent van het deel dat hij meer verdient dan 2,1 miljoen dollar.

De ex-vrouw van de komiek heeft in het kader van de boedelscheiding al een cheque van hem gekregen met een waarde van 655.000 dollar. Het vakantiehuis in Mexico mag Blaise houden, evenals de auto waar ze in rijdt. Key behoudt zijn Tesla en diverse bankrekeningen.

Keegan-Michael Key was zeventien jaar getrouwd. In januari vorig jaar werd de scheiding aangevraagd. Deze week maakte de Emmy-winnaar op Twitter bekend dat hij zijn nieuwe vriendin ten huwelijk heeft gevraagd.