Entertainment/Sterren
1259842792
Sterren

Dolly Parton recreëert Playboy-look uit 1978 voor echtgenoot

Dolly Parton heeft haar man Carl Dean een bijzonder cadeau gegeven voor zijn 79e verjaardag. De 75-jarige zangeres trok een Playboy bunny outfit aan, die precies leek op het pakje dat ze in 1978 droeg voor de covershoot van het tijdschrift Playboy, dat destijds wereldwijd miljoenen lezers had. Parton deelde het cadeau ook met haar fans via Twitter.

„Vandaag is mijn man jarig en jullie vragen je waarschijnlijk af waarom ik er zo uitzie. Nou, omdat mijn man dus jarig is. Weten jullie nog dat ik een tijd geleden zei dat ik op mijn 75e wel weer voor Playboy zou willen poseren? Nu ben ik dus 75 maar bestaat het blad niet meer, terwijl mijn man altijd zo dol was op die Playboy covers. Dus toen dacht ik: hoe kan ik hem nou gelukkig maken? Zo dus, in deze outfit. Hij vindt me nog steeds een ’hot chick’ na 57 jaar huwelijk en dat idee ga ik hem niet uit zijn hoofd praten”, aldus een lachende Dolly.

Parton arrangeerde een fotoshoot in haar bunnypakje en liet speciaal voor Carl een cover maken, die ze inlijstte naast haar cover uit 1978.

Fans reageren enthousiast op Dolly’s geste. „En dit is waarom Dolly Parton nationaal erfgoed is! Deze vrouw is toch om in te lijsten. Ze is zo puur, zo zichzelf en zo lief. Mijn God, wat houd ik van haar”, schrijft een fan. Een ander zegt: „Carl is een ’lucky bastard’. Al 57 jaar met deze fantastische vrouw getrouwd en dan krijg je zo’n verrassing op je 79e verjaardag. Ik wil ook zo’n vrouw.”