Nieuws/Entertainment
1260011
Entertainment

’Sylvester Stallone had seks met 16-jarige’

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone en zijn bodyguard zouden in de jaren ’80 een trio hebben gehad met een minderjarig meisje in een hotel in Las Vegas. Het meisje was destijds 16 jaar en stapte naar de politie. Daily Mail heeft de hand weten te leggen op het politierapport. Tot een aangifte kwam het niet.

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

Stallone was in 1986 in Las Vegas voor filmopnames van Over the Top. Hij zou seks hebben gehad met de 16-jarige en zijn bodyguard hebben aangemoedigd mee te doen. De vrouw vertelde de politie dat ze zich op dat moment erg geïntimeerd voelde, maar dat ze vond dat ze geen keus had. In de aangifte staat onder meer dat het minderjarige meisje orale seks bedreef met Sylvester. Een gepensioneerd rechercheur van de politie in Las Vegas bevestigt tegenover Daily Mail de echtheid van de documenten.

Stallone heeft nog niet gereageerd op het verzoek om commentaar. Hij zou het slachtoffer hebben gesommeerd dat ze niets mocht vertellen over hun avontuurtje, omdat beide mannen getrouwd waren. Hij dreigde haar toe te takelen als ze wel haar mond open zou trekken. De vrouw deed uiteindelijk geen aangifte, omdat ze zich vernederd voelde en schaamde, maar ook bang was.