Nieuws/Entertainment
1261420188
Entertainment

Ellemieke Vermolen herdenkt overleden zoontje: ’Al 4 jaar zonder jou’

Ellemieke Vermolen

Ellemieke Vermolen

Ellemieke Vermolen, de ex-vrouw van topkok Sergio Herman, heeft een emotionele post op Instagram gedeeld over hun zoontje Josha. De twee verloren vier jaar geleden hun derde kindje, vlak voor de geboorte.

Ellemieke Vermolen

Ellemieke Vermolen

„Je was helemaal af, zo gaaf zo mooi. Alles erop en eraan”, begint Ellemieke haar bericht. „Tien vingertjes en tien teentjes... ik heb ze geteld zoals elke mama dat doet. Het enige verschil was dat je stil was... geen gehuil en geen ontmoeting in elkaars ogen.”

Ellemieke schrijft dat het vandaag ’Joshadag’ dag is en de kinderen mogen kiezen wat ze willen doen. „Ieder jaar is dat anders, alles mag en is oké. Vandaag zou je 4 jaar zijn geworden. Al 4 jaar zonder jou... maar altijd bij ons, voor altijd in ons.”

Ook alle ouders die een gelijkaardig drama moeten verwerken, steekt de presentatrice een hart onder de riem. „Voor alle mama’s die dit ook hebben meegemaakt. Weet dat de pijn minder wordt en het gemis soms groter... Zoals de zee, soms wild, soms kalm, eb en vloed. Laat het komen. Wees krachtig en lief voor jezelf, maar vooral trots op wie je nu bent! Ik voel jullie...”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo