Nieuws/Entertainment
1263038818
Entertainment

Britse Miss gearresteerd om overtreden coronaregels

Zara Holland, voormalig Miss Groot-Brittannië en Love Island-deelneemster, is samen met haar vriend in de boeien geslagen. Ze probeerden een verplichte quarantaine op Barbados te ontlopen.

Volgens The Sun werd Elliot Love, de geliefde van Zara Holland, positief getest op het coronavirus. Daarop moesten de twee in quarantaine terwijl ze oud en nieuw wilden vieren op het Caribische eiland. Ze probeerden terug te vliegen naar Engeland, maar zijn aangehouden.

Het stel wordt verdacht van het overtreden van de coronaregels. Ze kunnen worden aangeklaagd om het in gevaar brengen van anderen, een boete van 18.000 pond (ruim 20.000 euro) per persoon krijgen en een jaar cel, schrijft de Britse krant.

Zara en Elliot werden bij aankomst op Barbados getest op het virus. Ze verbleven op hun hotelkamer tot de uitslag er was. Voordat ze naar een quarantaine-centrum zouden worden gebracht, probeerden ze te vluchten.

De 25-jarige Zara werd in 2015 uitgeroepen tot Miss Groot-Brittannië, maar moest de titel inleveren nadat ze meedeed aan Love Island, een jaar later. Ze had seks met een van de bewoners van de villa en dat schoot bij de organisatie in het verkeerde keelgat. De actie werd niet Miss-waardig gevonden.