Nieuws/Entertainment
1264315705
Entertainment

Echtgenoot Nicki Minaj gearresteerd

Nicki Minaj en Kenneth Petty

Nicki Minaj en Kenneth Petty

Kenneth Petty, de echtgenoot van Nicki Minaj, draagt een enkelband. Hij werd gearresteerd nadat duidelijk was geworden dat hij verzuimd had zich in Californië te laten registreren als zedendelinquent.

Nicki Minaj en Kenneth Petty

Nicki Minaj en Kenneth Petty

De Amerikaanse wet schrijft voor dat veroordeelde delinquenten daarvan melding moeten maken, maar dat was niet gebeurd. Petty is inmiddels voorgekomen en zei niet schuldig te zijn. Dit meldt TMZ.

Aanklagers eisten huisarrest voor Petty, waar zijn juridische team voor ging liggen. Uiteindelijk werd besloten dat Nicki’s man een enkelband moet dragen, zich moet houden aan bepaalde tijden en geen drugs mag gebruiken. Ook diende hij zijn paspoort in te leveren en mag hij slechts reizen binnen het zuiden van Californië. Petty werd vrijgelaten nadat er een borgsom van 100.000 dollar voor hem was betaald.

Dat Petty het stempel van zedendelinquent draagt, is vanwege een zaak uit 1995, toen hij een 16-jarig meisje zou hebben geprobeerd aan te randen. Volgens Minaj stak het anders in elkaar. „Hij was 15, zij 16. Ze hadden een relatie. Dus maak ervan wat je wilt maar niemand kan mijn leven overhoop gooien”, liet de zangeres ruim een jaar geleden weten.

De zaak kwam aan het licht toen Petty in november werd aangehouden vanwege een verkeersovertreding, waarna de dienstdoende agent erachter kwam dat hij niet als zedendelinquent geregistreerd stond in Californië.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo