Nieuws/Entertainment
1266390
Entertainment

Nieuwe filmposters zonder omstreden Spacey

Kevin Spacey en Christopher Plummer

Kevin Spacey en Christopher Plummer

Er zijn nieuwe filmposters gemaakt voor de film All the Money in the World waar alle tekenen van Kevin Spacey van zijn verdwenen. Dat meldt de Daily Mail. Spacey speelde de hoofdrol in de film, maar zijn scènes werden rigoreus verwijderd na de vele beschuldigingen van misbruik aan zijn adres.

Kevin Spacey en Christopher Plummer

Kevin Spacey en Christopher Plummer

Invaller Christopher Plummer, die deze weken als een speer zijn script voor de rol van J. Paul Getty moest instuderen voor de opnames van de nieuwe scènes, staat met zijn naam op de nieuwe posters, naast hoofdrolspelers Michelle Williams en Mark Wahlberg.

Op de oude poster stond Spacey geportretteerd als gigantisch standbeeld. De twee nieuwe filmposters met Plummers naam erop, tonen op de ene Williams en Wahlberg omringd door een aantal persfotografen en op de andere slechts een oor met een print van een honderddollar bankbiljet, waar het bloed vanaf druipt.

Omdat er geruchten gaan over een mogelijke Oscarnominatie voor de film, moet de film volgens planning op 22 december uitkomen om daarvoor in aanmerking te komen. De opnames met Plummer beginnen daarom volgende week.