Nieuws/Entertainment

..en de ontroerende speech van haar kersverse echtgenoot

ZIEN: Serena Williams’ spectaculaire bruidsjurk..

Serena Williams

Serena Williams

Hollandse Hoogte

Serena Williams ziet er fantastisch uit in een witte bruidsjurk van Alexander McQueen, handgemaakt door hoofdontwerper Sarah Burton. Foto’s van haar bruiloft mochten alleen genomen worden door Vogue Magazine. Gelukkig laat trotse bruidegom Alexis Ohanian zijn volgers op Instagram meekijken.

Serena Williams

Serena Williams

Hollandse Hoogte

Topsporter Serena Williams liet weten bewust voor een imposante baljurk gekozen te hebben. „ Het is compleet het tegenovergestelde van wat ik ooit verwacht had voor mezelf te kiezen, maar tijdens het bezoek aan ontwerper Sarah Burton viel ik ineens voor het idee van zo’n spectaculaire jurk.”

Bij zijn post van de kus na de officiële trouwgeloften schrijft de kersverse echtgenoot van de toptennister hartverwarmende woorden over zijn geliefde vrouw. Hij vindt haar ’ de grootste aller tijden, en niet alleen in sport; ik heb het dan over jou als moeder en als vrouw’ .

Ohanian voegt daaraan toe dat hij het opwindend vindt dat ze samen ’ meer hoofdstukken aan ons sprookje’ mogen toevoegen. „En mijn hele leven heb ik me niet eens gerealiseerd dat ik altijd gewacht heb op dit moment. En alles wat ik heb gedaan, alles waar ik zo trots op ben in mijn carrière en in mijn leven de laatste 34 jaar, verbleekt in vergelijking tot wat wij vandaag doen. En ik ben zo dankbaar en zo verliefd.”

Na het formele moment, koos Williams voor een korter, maar niet minder indrukwekkende jurk van Versace, waarin ze hun openingsdans dansten. Dit vond plaats in het Centrum voor hedendaagse kunst in New Orleans, vanwege hun beider passie voor de schilderkunst en de sterke Europese invloeden van de stad, vertelde Serena aan Vogue. Hier werd het stel omringd door vrienden, familie en sterren, waaronder Kim Kardashian, Beyoncé en Jay-Z, die echter onmiddelijk weer moest doorvliegen naar North Carolina voor een concert. Ook hoofdredacteur van Vogue, Anna Wintour was aanwezig.

Lees meer over