Nieuws/Entertainment

Tyrese Gibson wint voogdijstrijd

Tyrese Gibson

Tyrese Gibson

Hollandse Hoogte

Een grote overwinning voor Tyrese Gibson: de rechter besloot hem en zijn vrouw beiden de helft van het voogdijschap te geven over hun dochtertje Shayla. De rechter wees het verzoek van zijn ex tot een permanent contactverbod voor de vader af. Dat meldt website TMZ zaterdagavond.

Tyrese Gibson

Tyrese Gibson

Hollandse Hoogte

De gedeelde voogdij begint in januari. Tot die tijd moeten beide partijen werken met een bezoekschema waarbij Tyrese zijn dochtertje Shayla in de vakanties kan zien. De Fast and the Furious-acteur had geen commentaar na zijn glorieuze overwinning in de rechtszaal.

Toch moet het de ster enorm goed doen om het recht aan zijn kant te krijgen. Zijn ex Norma Gibson probeerde hem immers op allerlei manieren in een kwaad daglicht te stellen. Zo eiste zij eerder al een psychische onderzoek naar haar ex-man, nadat Tyrese video’s had gepost waarin hij zijn dochtertje emotioneel toesprak en online zichtbaar emotioneel in elkaar stortte. Dat schreef de acteur later toe aan drugs.

Ook claimde ze dat haar ex-man hun dochtertje zou hebben mishandeld: hij zou haar wel twaalf keer geslagen hebben. Tyrese weerlegde dit met de opmerking dat dit om een kleine klap op de billen ging. Zelf is hij ook niet vies van een klein leugentje: hij beweerde dat hij 5 miljoen dollar van Will Smith had gekregen ter ondersteuning in zijn zaak, maar dat bleek een valse claim te zijn.

Lees meer over