Nieuws/Entertainment
1268593126
Entertainment

Hilariteit om geboortedorp Duncan in show Ellen DeGeneres

Duncan Laurence koos er heel bewust voor het nummer Arcade voor de show van Ellen DeGeneres op te nemen in Hellevoetsluis, de stad waar hij opgroeide. Dat vertelde hij woensdagochtend in het Radio 1 Journaal. De songfestivalwinnaar zat dinsdag in het goedbekeken programma van Ellen.

„Door corona is het onmogelijk om daarheen te reizen”, vertelde Duncan. „Maar we hebben ervoor gekozen het lied hier op te nemen. We hebben heel bewust gekozen voor Hellevoetsluis, de stad waar ik ben opgegroeid. Het is de small town waar ik in het lied over zing. Het leverde ook mooie, ijzig blauwe beelden op: ik achter de piano, bij de vuurtoren.”

De zanger is trots en vereerd om bij „zo’n iconisch iemand op Amerikaanse tv” te gast te zijn geweest. „Het lijkt nu best snel te gaan in de VS, ik krijg steeds updates. Ik zou heel graag nu naar dat grote Amerika willen gaan: ik wil het zien, proeven, voelen! Hopelijk kan dat heel snel.”

Eerder zorgde Hellevoetsluis in een gesprek in The Today Show ook voor veel hilariteit. Presentator Craig Melvin probeerde de naam van de stad uit te spreken en op een kaart van Nederland lag de vestingstad gemarkeerd ter hoogte van Haarlem.

Luister ook naar een nieuwe aflevering van de podcast Songfestivalkoorts, waarin presentatrice Katja Zwart wist te achterhalen dat de Nederlandse zangeres Stefania, die uitkomt voor Griekenland, met een nooit eerder vertoonde act naar Rotterdam komt: