Entertainment/Sterren
1269100230
Sterren

Piers Morgan krijgt nieuwe tv-show én eigen column

Piers Morgan

Piers Morgan

Hij stapte met veel bombarie op bij het ochtendprogramma Good Morning Britain, maar intussen heeft Piers Morgan een nieuwe baan gevonden. De Britse presentator gaat binnenkort een dagelijks tv-programma presenteren voor talkTV, een nieuwe zender die in het voorjaar van 2022 het levenslicht zal zien.

Piers Morgan

Piers Morgan

Het programma zal elke werkdag in de avond worden uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Australië. Over de inhoud van de tv-show is nog niet veel bekend.

Ook krijgt Morgan een tweewekelijkse column voor de Amerikaanse krant New York Post en de Britse tabloid The Sun.

Meghan

Morgan presenteerde sinds 2014 het ochtendprogramma Good Morning Britain. In maart stapte Morgan op bij de show, nadat hij werd bekritiseerd door een medepresentator vanwege zijn opmerkingen over Meghan Markle.

Geen woord geloofde Morgan van de depressie, zelfmoordneigingen, gebrek aan steun van het koninklijk paleis en alle andere zaken die Meghan tijdens een interview vertelde aan Oprah Winfrey. Hierop kreeg hij veel kritiek van het Britse publiek. Maar liefst 57.000 klachten werden ingediend bij Ofcom, de Britse mediawaakhond. Ook Meghan diende een klacht in.