Nieuws/Entertainment
1270616
Entertainment

Brad en Angelina bereiken eerste akkoord over voogdij

Er lijkt een doorbraak te zijn in de scheidingszaak van Brad Pitt en Angelina Jolie. Het stel zou volgens TMZ namelijk een eerste akkoord hebben bereikt over de voogdij van de kinderen.

Volgens de entertainmentwebsite hebben Brad en Angelina een voorlopig akkoord bereikt, welke een aantal weken geldig is. In de tussentijd wordt opnieuw gekeken naar de situatie en onderhandelt over een nieuw akkoord.

De 41-jarige Angelina krijgt in eerste instantie de volledige voogdij, terwijl de 52-jarige Brad het moet doen met een bezoekregeling om zijn kinderen Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox en Vivienne te zien. Die bezoeken worden overigens geïnitieerd door een therapeut. Ook moet de acteur beschikbaar blijven voor drugs- en alcoholtests. Na het eerste bezoek wordt er geëvalueerd om te kijken of de therapeut telkens bij de bezoeken aanwezig moet zijn.

Eerder deze week bleek Brad nog clean te zijn nadat hij vrijwillig had meegewerkt aan een test. Deze test was nodig, omdat Angelina hem beschuldigde van geweld tegen de kinderen.