Nieuws/Entertainment
1270644
Entertainment

Oscar Aerts komt met verklaring voor ‘dikke kop’

Oscar Aerts is onlangs vader geworden en de acteur geniet van het gezinsleven. Daarnaast heeft hij ook nog tijd om te sporten, maar toch groeit de GTST-acteur in zijn gezicht.

De vele kritieken en bezorgde reacties over zijn 'dikke kop', zoals hij zelf zegt, hebben Oscar doen besluiten naar buiten te treden met zijn 'probleem'. Op Instagram heeft de acteur een foto geplaatst waarmee hij laat zien dat er een onderzoek gaande is om de diagnose vast te stellen.

Bij het kiekje schreef Oscar dan ook een eerlijk en oprecht verhaal. 'Zoals jullie wellicht is opgevallen ben ik in de afgelopen weken stevig aangekomen, met name in mijn gezicht. Ik sport en leef gezond dus daar kon het niet aan liggen. Ik ben recentelijk voor de zekerheid langs de dokter geweest en er blijkt toch meer aan de hand. Momenteel worden er verschillende onderzoeken gedaan zodat ik de juiste medicatie kan krijgen en het probleem binnen afzienbare tijd is opgelost. Ik voel me verder prima, maar loop gewoon rond met een dikke kop. Maak je geen zorgen. Doe ik ook niet. Ik hou jullie op de hoogte.'