Nieuws/Entertainment
1270660
Entertainment

Steven Avery wil dat Brad Pitt hem speelt

Als er film over het leven van Steven Avery komt, staat voor de persoon in kwestie al vast wie de hoofdrol moet spelen. De hoofdpersoon uit Making A Murderer ziet de hoofdrol weggelegd voor niemand minder dan Brad Pitt.

In gesprek met Dr. Phil zegt Steven dat hij eigenlijk alleen Brad Pitt geschikt vindt om in de rol over zijn leven te kruipen. Het gesprek tussen veroordeelde van de moord op de 25-jarige Teresa Halbach en de televisiepsychiater was mede mogelijk gemaakt doordat er contact is gelegd met Steven via een telefoon vanuit de gevangenis. Als reden voor de film geeft Steven aan dat "de waarheid toch boven tafel zal komen".

In het gesprek gaat het verder over de verloofde van Steven, die hij na acht maanden pas voor het eerst in levende lijve zag. Lynn Hartman en Steven zijn sinds kort verloofd en in de toekomst willen zij samen het huwelijksbootje instappen.

Op de site van Dr. Phil is een compilatie van het interview met Lynn te zien. Daarin confronteert de presentator haar onder meer met het verleden van haar aanstaande man. "Hij is betrokken geweest bij overvallen, hij heeft een kat levend verbrand. Wat zal hij doen als hij gefrustreerd raakt als hij met jou is?"