Nieuws/Entertainment
1270728
Entertainment

Jim Carrey stuurde pikante sms'jes naar ex

Jim Carrey heeft voor de dood van zijn ex Cathriona White tegen haar gepraat over zijn geslachtsdeel, terwijl ze aan het sms'en waren over hun overleden ouders. Haar ex-man Mark Burton heeft deze berichtjes vrijgegeven.

En hij heeft Jim toch al aangeklaagd, omdat de acteur zijn ex Cathriona drie soa's zou hebben gegeven. Hierdoor zou ze in een depressie zijn geraakt. Toen Jim het vervolgens uitmaakte, zou dat samen geleid hebben tot haar zelfmoord.

Daily Mail heeft exclusief screenshots van deze sms'jes, waarop te lezen is dat Jim en Cathriona een geanimeerd gesprek hadden over een brandende kaars, die zijn overleden ouders en haar overleden vader zou symboliseren. "Ik krijg een liefdevol, warm gevoel van binnen hierdoor", zei ze nadat ze de foto van de kaars zag.

Morning-afterpil

Hier reageerde de acteur op: "Dat verdien je. Mijn ouders waren buitengewoon en geweldig. Ze passen op ons." Vervolgens zou zij drie hartjes hebben gestuurd. "Heb je vandaag nog aan mijn geslachtsdeel gedacht?", berichtte hij vervolgens als pikante wending in het sms-gesprek.

Bij een ander gesprek tussen de twee zou Carrey aan White gevraagd hebben of ze een morning-afterpil nodig had, aangezien ze onveilige seks hadden gehad. Hij zou dit op 13 februari 2013 gestuurd hebben, eeen week nadat de brunette positief testte op herpes 1, herpes 2 en gonorroe. De Truman Show-acteur wordt ervan beschuldigd haar hiermee te hebben geïnfecteerd, maar hij ontkent stellig.

Harteloos

"Wat een vreselijke schande. Het zou makkelijk zijn voor me om in een achterkamertje te verdwijnen met de advocaat van deze man en te zorgen dat dit allemaal ophoudt, maar er zijn momenten in het leven waarin je moet opstaan en je eer moet verdedigen tegen het kwaad in de wereld", liet Carrey eerder al in een verklaring aan People weten. "Deze harteloze poging om de vrouw van wie ik hield te exploiteren tolereer ik niet. Ze had al problemen voordat ik haar ontmoette en haar tragische einde was buiten ieders schuld om."

Volgens Burton, die ten tijde van White's dood nog officieel met haar getrouwd was en een rechtszaak heeft aangespannen tegen Carrey, zou de Ace Ventura-acteur zijn bekendheid gebruikt hebben om illegaal de pillen te kopen die een einde maakten aan het leven van de 30-jarige White.