Nieuws/Entertainment
1270798
Entertainment

Darter Phil Taylor moet flink dokken

Darter Phil Taylor kan zijn pijlen niet meer alleen richten op het dartbord. The Power moet zijn ex Yvonne flink gaan betalen: 830.000 pond, vijf huizen plus zijn pension moet hij aan haar afstaan.

Hier vallen de echtelijke woning en zijn luxueuze stulpje in Tenerife onder, weet The Sun. De advocaten van haar eisten 65 procent van al hun huizen én 6000 pond per maand aan alimentatie. Dit omdat Yvonne naar eigen zeggen thuis zat met vier kinderen, terwijl Phil de hort op was met darten.

Rechter Mark Rogers vond de eis van 6000 pond per maand echter 'compleet onverklaarbaar' en wees dit dan ook van de hand. Als tegenbod bood Taylor al zijn investeringseigendommen en een eenmalige betaling van 480.000 pond aan. Ook dit wees Rogers af; Phil 'kon en had meer moeten doen' om zijn ex te helpen na hun scheiding.

 

En daarom moet de dartlegende er financieel flink aan geloven. Vijf huizen plus 830.000 pond armer is hij nu na de rechtszaak. The Power woont bij een vriend, nadat hij in 2016 scheidde van Yvonne na een huwelijk van 23 jaar. Hij gaf zijn dartcarrière de schuld van de breuk.