Nieuws/Entertainment
1270848
Entertainment

Hier heeft LUV’-zangeres 43-jaar van gedroomd…een ontmoeting met TED NEELEY

José Hoebee: ‘Jesus, WHAT a man!’

Miljoenen meisjes waren in 1973 verliefd op TED NEELEY die als Jesus Christ Superstar een onuitwisbare indruk maakte. Nog altijd mag, de inmiddels 73-jarige Amerikaanse acteur, zich verheugen op veel aandacht van de dames. Eén van de diehard fans is JOSÉ HOEBEE. Voor de LUV’-zangeres ging gisteren een langgekoesterde wens in vervulling, Privé regelde een meet & greet. ,,Hier heb ik meer dan veertig jaar naar uitgekeken..”

I Don't Know How to Love Him, Superstar en Gethsemane. De Rock Opera JESUS CHRIST SUPERSTAR doet Nederland nog een keer aan. De voorstelling toert in december en januari langs Amsterdam (Heineken Music Hall), Den Haag (World Forum Theater) en Groningen (MartiniPlaza). Als opwarmertje kwam hoofdrolspeler TED NEELEY (73) gisteren hoogstpersoonlijk naar het Telegraaf-gebouw voor een ontmoeting met een aantal Nederlandse fans. Onder hen, JOSÉ HOEBEE.

De LUV’-zangeres is fan van het eerste uur, het moment dat ze in 1973 de film Jesus Christ Superstar in de bioscoop zag. Ondertussen kan ze elke scène dromen, want ze zag de film daarna nog enkele tientallen keren. Om te bewijzen dat ze echt een groot liefhebber is, laat ze een foto zien waarop ze zichzelf naast Ted Neeley heeft gemonteerd. ,,Kijk, ik draag Ted altijd bij me! Het is echt voor mij een droom om deze man te ontmoeten. Hier heb ik 43 jaar lang op gewacht.”

LEES HIER HET HELE VERHAAL!