Nieuws/Entertainment
1271571
Entertainment

Kim date oude bekende

Topmodel Kim Feenstra zet voorzichtig weer wat stapjes in de richting van een relatie. “ "Er is nu iemand in mijn leven met wie ik het heel erg leuk heb.”

Dat zegt ze in Grazia. De man is geen onbekende voor Kim. “Ik ken hem al langer, alleen is onlangs de vonk pas overgesprongen. Ik denk dat hij mij aankan en mij rust kan brengen. Ik ben er nu wel aan toe om me te settelen."

Toch blijft ze voorzichtig: “Ik ga nu niet zeggen dat ik verliefd ben. Als het echt een relatie wordt, ziet iedereen dat vanzelf wel. Ik ben vooral heel gelukkig op dit moment, dat vind ik het belangrijkste."

En dat is volgens het model nog knap lastig voor veel mannen. “Ik snap eerlijk gezegd soms niet dat iemand met mij kan leven. Vooral omdat ik heel erg onafhankelijk ben. Ik ben een sterke vrouw." Dat zoekt ze dan ook in een man. "Hij moet sterk en stabiel zijn. Ik moet hem niet kunnen overrulen of overshinen. Ik zoek een soulmate waar ik één mee kan zijn."

Hoewel de liefde nog pril is, heeft Kim al grote plannen. "Ik ben wel toe aan een gezinnetje. Eindelijk wat rust. Ik denk dat ik pas écht rustiger word wanneer ik kinderen krijg, want dan heb ik verantwoordelijkheid voor een minimensje."