Nieuws/Entertainment
1271591
Entertainment

Vlemmix wil 'bimbo's' in villa laten wonen

Johan Vlemmix heeft het illustere plan om tien 'bimbo's' gratis in zijn immense villa in Eindhoven te laten wonen. Hij wil zijn stulpje op Airbnb plaatsen en eventueel zelfs een realityshow van het geheel laten maken. "Veel mensen denken dat ik misschien gek ben."

Johan heeft in ieder geval wél een enorme villa in Eindhoven staan. Maarliefst 345 vierkante meter heeft hij tot zijn beschikking en daarom heeft hij allerlei plannetjes bedacht om de ruimte zo goed mogelijk te benutten. Eén van die plannetjes is om via Airbnb toeristen daar te laten overnachten en de 'bimbo's krijgen ze er dan gratis bij'.

"Ik dacht: als ik hier nou een stuk of tien van die bimbo’s gratis laat wonen. Een beetje van die ordinaire dames die hier de hele dag op hoge hakken rondlopen, liefst in bikini, en die allemaal een onhaalbare droom najagen. Actrice worden ofzo, of fotomodel, of popster...", vertelt hij in Panorama. "En de kijkers mogen telkens iemand wegstemmen."

Mocht dit ingenieuze plan geen doorgang vinden, dan wil hij enkele kamers inrichten met spullen uit de kringloopwinkel. Bezoekers mogen na hun bezoek aan de villa de spullen aan gort slaan.