Nieuws/Entertainment
1271621
Entertainment

'Angelina wil Syrische baby adopteren'

Hoewel Brad Pitt en Angelina Jolie samen al zes kinderen hebben, heeft het stel de laatste jaren vaak met elkaar in de clinch gelegen over de komst van een zevende kind. De actrice wil namelijk dolgraag een Syrische baby adopteren en nu Brad en zij met elkaar in scheiding liggen, lijkt er nu niets meer in de weg te staan.

Dat meldt Radar Online. "Angelina's wens om nog een kind te adopteren vormde bijna drie jaar lang een groot probleem in het huwelijk van de twee", onthult een bron. "Brad wilde zich op zijn carrière richten en probeerde daarnaast een stabiel leven te leiden. Angelina daarentegen was en is nog steeds iemand die altijd de grens probeert op te zoeken."

De 41-jarige actrice wil volgens de insider de wereld rondreizen, meer kinderen adopteren en ondertussen ook nog films blijven maken. "Rustig aan doen komt niet voor in het woordenboek van Angelina, terwijl Brad het momenteel ontzettend moeilijk vindt om grip te krijgen op zowel zijn eigen leven, als dat van zijn kinderen."

Volgens de insider zou de 52-jarige acteur zich echter niet meer drukmaken om Angelina. "Die tijd is voorbij. Toen Brad hoorde van haar scheidingsplannen, zette hij direct de knop om. Dat was ook niet zo moeilijk, aangezien ze al geruime tijd een gescheiden leven leidden."