Nieuws/Entertainment
1271631
Entertainment

Selena Gomez opgenomen

Selena Gomez is begin september opgenomen in een kliniek, om behandeld te worden aan haar depressies en lichamelijke problemen.

Dat meldt Radar Online. De zangeres cancelde eind augustus, tot ieders verbazing, haar Rivival-tournee. Het 24-jarige popicoon vertelde destijds dat ze tijd nodig had om zich te focussen op haar gezondheid en Selena, die de auto-immuunziekte lupus overwon, wil er alles aan doen om haar leven weer op de rit te krijgen.

"Ze bevindt zich momenteel in een faciliteit die alleen toegankelijk is voor vrouwen en ze verblijft er zestig dagen", vertelt een bron aan de entertainmentsite. In tegenstelling tot de meeste wereldsterren, die zich voor gelijkbare behandelingen in een privékliniek laten opnemen, heeft Selena duidelijk gekozen voor een locatie waar vrijwel geen bekendheden komen. "Het is een christelijke kliniek en kijkend naar Selena's religieuze achtergrond, verklaart dat haar keuze", laat de bron weten.

Intenstieve therapie

De zangeres zal tijdens haar verblijf gaan participeren in intensieve therapiesessies, maar mag wel de groep verlaten voor uitstapjes in de nabije omgeving. De insider benadrukt verder dat Selena's problemen worden veroorzaakt door haar medische toestand en dat er van een eventuele drugsverslaving absoluut geen sprake is. Radar Online kiest ervoor om de naam of locatie van de faciliteit niet kenbaar te maken.

Selena heeft een aantal zware maanden achter de rug, waarin ze onder andere op social media ruzie maakte met haar ex-vriend Justin Bieber. Ook de tragische dood van haar goede vriendin, Christina Grimmie, zorgde ervoor dat de zangeres in een neerwaartse spiraal raakte.

Omdat de zangeres de komende tijd aan haar depressies wil werken, gaat onder andere het concert in de Amsterdamse Ziggo Dome, dat gepland stond op 18 oktober, niet door.