Nieuws/Entertainment
1271678
Entertainment

Vermeend liefje Brad Pitt slaat van zich af

Een voormalig model - waarvan gezegd werd dat ze een romance had met Brad Pitt tijdens zijn huwelijk met Jennifer Aniston - is het zat dat ze nu bij de Brangelina-breuk wordt betrokken. "Ik was NIET die 'andere' vrouw."

Sinds de bekendmaking van de scheiding, wordt het liefdesleven van April Florio ineens weer actueel, met allerlei foto's in verscheidene entertainmentbladen. April is tegenwoordig moeder én heeft een succesvolle carrière en dat ze er nu weer bij wordt gesleurd, irriteert haar enorm. "Ik vind het voor iedereen zielig waarvan de relatie eindigt. Ik wens ze het allerbeste", zegt ze tegen Mirror Celeb.

Maar het voormalig model gaf ooit eerder een interview aan Us Weekly - al ontkende ze dit weer zelf - , waarin ze meldde dat Brad haar probeerde te zoenen tijdens haar driedaagse verblijf in Griekenland in 2003. Hierna zou hij zijn hart bij haar uitgestort hebben over zijn verslechterde huwelijk met Jennifer. De twee zouden aan elkaar voorgesteld zijn door George Clooney.

Afgewezen Brad

"Hij haatte het dat zijn vrouw - Jennifer - een kettingroker was. En ook dat ze liever met vrienden was of thuis wilde blijven. Hij wilde meer feesten", zou April destijds over Brad gezegd hebben. Na Griekenland zouden de twee elkaar nog twee keer hebben ontmoet; in Los Angeles en New York. Brad zou haar vliegticket betaald hebben. "Hij voelde zich tot me aangetrokken." In het bewuste interview zou April hebben gezegd dat ze Brad had afgewezen. "Hij was in shock en vroeg waarom. Ik vertelde hem dat ik niet met iemand wilde die in 'de industrie' zat."

Maar nu wordt dat allemaal weer opgerakeld en daar is ze wel klaar mee. "Ik ben heel serieus over mijn werk. Dat was toen al zo. Ik doe veel werk achter de schermen in de muziek- en filmwereld. Ik hecht veel waarde aan mijn privéleven. Het is heel simpel: geloof niet wat je leest. Ik heb een geweldige zoon van drie jaar die ik wil beschermen. Er zijn zoveel quotes die helemaal niet van mij zijn."

 

Vermeende romance

Een woordvoerder van Brad heeft gezegd dat hij haar nog nooit ontmoet heeft. Jennifer heeft zich nooit uitgelaten over de geruchten over de vermeende romance. In 2005 ging het Hollywood-koppel uit elkaar. In 2007 kreeg de acteur 'officieel' een relatie met Angelina Jolie.

Aan het huwelijk van Brad en Angelina kwam vorige week na twee jaar een einde. Als reden gaven de twee 'onoverbrugbare verschillen' op. Sindsdien wordt in de media hevig gespeculeerd over de precieze reden waarom het stel uit elkaar is gegaan.