Nieuws/Entertainment
1271766
Entertainment

Yolanda Hadid steunt Rob Kardashian

De Nederlandse realityster Yolanda Hadid heeft Rob Kardashian een hart onder de riem gestoken via Twitter.

De broer van Kourtney, Kim en Khloé Kardashian kampt al langer met gezondheidsproblemen, onder meer diabetes en overgewicht. In de aflevering van zijn realityshow Rob & Chyna van afgelopen zondag liet Rob weten het daar psychisch zwaar mee te hebben. Yolanda, die lijdt aan de ziekte van Lyme, stuurde hem de boodschap "Blijf de echte jij Rob, je bent perfect zoals je bent. Je kunt dit." en voegde daar de hashtag #onzichtbareziektes aan toe.

Rob bedankte de voormalige Real Housewive of Beverly Hills via hetzelfde sociale medium. "Ik waardeer je boodschap en en bedankt dat je zo positief bent over het leven. Ik waardeer je echt."

I APPRECIATE YOUR WORDS AND THANK YOU FOR BEING SO POSITIVE ABOUT LIFE :) I really appreciate you          https://t.co/chHDXS6msv — ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) 26 september 2016

De families van Rob en Yolanda zijn goed bevriend. De dochters van de Nederlandse, Bella en Gigi Hadid, zijn close met Robs halfzusjes Kendall en Kylie Jenner. Gigi en Kendall grapten eerder dat ze haast familie zijn: de vader van Kendall was als Bruce Jenner ooit getrouwd met Linda Thompson. Na hun scheiding trouwde Bruce met de moeder van Kendall en Kylie, Kris Jenner en Linda trad in het huwelijk met David Foster. Die zou later weer trouwen met Yolanda, de moeder van Gigi en Bella. David en Yolanda scheidden overigens eind vorig jaar.