Nieuws/Entertainment
1272498
Entertainment

Nicolette Kluijver doet keihard haar best monogaam te blijven

Nicolette Kluijver en haar man Joost Staudt vierden onlangs hun vierjarig huwelijksjubileum. De presentatrice vindt monogamie een hele opgave maar gaat er hard haar best voor doen.

Dat vertelt de presentatrice in gesprek met Grazia.

Het blad schotelde Nicolette de volgende quote van Geraldine Kemper voor: 'Het lijkt me moeilijk om je hele leven met een persoon dezelfde passie te beleven'. Waarop Kluijver het volgende op te zeggen had. "Die quote had van mij kunnen komen. Ik denk dat je heel hard moet werken voor monogamie. Het is niet per se iets wat mensen kunnen, het is iets wat de kerk ons heeft opgelegd."

De 31-jarige tv-ster zou graag in een monogame relatie willen blijven. "Ik ga er wel keihard mijn best voor doen, want ik vind het fijn om een monogame relatie te hebben. Maar nee, ik geloof niet dat het vanzelfsprekend is, monogamie is een keuze.”

Verleidingen

Nicolette vertelde eerder dat ze het een hele opgave vond om niet vreemd te gaan.  “Ja klopt, als je jong bent is het best lastig monogaam te blijven. In mijn werk zijn hartstikke veel verleidingen en ook in Joost zijn werk. Daar in zo’n ziekenhuis gebeurt toch van alles, het is niet voor niets dat er zo veel tv-series over worden gemaakt. Maar ik wil het wel heel graag. Het lijkt me zo mooi als we elkaar over twintig of dertig jaar kunnen aankijken en dat het dan gelukt is.”

Vreemgaan is wel een onderwerp waar het stel over praat. “Toevallig hadden we het daarover toen we laatst uit eten waren. Hadden we zo’n gesprek van: er is zo ontzettend veel gebeurd, ben jij nog verliefd? En ik weet niet hoe we op vreemdgaan kwamen, maar we voelden wel allebei dat het nu helemaal niet aan de orde is. En als er iets zou gebeuren, waren we het erover eens dat het dan lust zou zijn."

Scheiden

De RTL-presentatrice gelooft niet in een echtscheiding. "Ook al gaat hij nu met twee secretaresses, of twee verpleegsters in de lift, dan moeten we daar gewoon uitkomen. We hebben drie kleine kinderen samen, dus in mijn hoofd is uit elkaar gaan echt geen optie.”

Nicolette Kluijver beviel in november 2014 van haar tweeling. Het zoontje heet Jesse Joost en het dochtertje Ana-Sofia Isabella. Ze heeft met haar man Joost Staudt ook al een dochtertje, Isabella Floortje.