Nieuws/Entertainment
1272901
Entertainment

Amanda Balk bijna onherkenbaar

Amanda Balk lijkt een ware metamorfose ondergaan te hebben. De ex van Afrojack pakt geregeld flink uit om opvallend voor de dag te komen, maar op haar laatste foto's op Instagram is ze bijna niet meer te herkennen.

Balk is van brunette naar blondine gegaan. "Ze zeggen dat blondines meer plezier hebben. Laten we het eens proberen", schrijft ze bij een foto van haar nieuwe coupe. De moeder van Vegas vertelt er niet bij of ze haar lokken echt gekleurd heeft of dat ze een pruik draagt.

De realityster krijgt op Instagram vaak kritiek op haar uiterlijk. Onlangs liet ze weten hier niets van te begrijpen. "Ik vind mijn uiterlijk helemaal niet onnatuurlijk."

In haar nieuwe reallife-soap ‘Keeping Up with the Balkjes’ op Linda TV is duidelijk te zien wat zij en haar zus allemaal aan zichzelf laten doen om hun opvallende uiterlijk in stand te houden. De kritiek hierop doet haar wel degelijk wat. "Die kritiek komt bijna altijd van vrouwen die geen profielfoto op hun Facebook-pagina hebben, dan denk ik: ik wil jouw foto wel eens zien lieverd. Je ziet er vast niet uit", zei ze tegen 100% NL.

Amanda vervolgt haar relaas: "Er zijn zat vrouwen in Nederland die met cellulitis kunnen leven, nou dat zijn wij niet. En er zijn genoeg vrouwen die nooit naar een beautysalon gaan, nou dat zijn wij ook niet!"