Nieuws/Entertainment
1272996
Entertainment

'Selena Gomez reden huwelijksproblemen'

Hoewel Angelina Jolie ontkent dat de scheiding iets te maken heeft met een mogelijke affaire van Brad Pitt, lijkt het er toch op dat het showbizzhuwelijk scheurtjes begon te vertonen, toen popster Selena Gomez opeens opdook in het leven van de acteur.

De 24-jarige zangeres en Brad zouden het eerder dit jaar tijdens de Golden Globes iets te gezellig met elkaar hebben gemaakt, wat volgens Amerikaanse media uiteindelijk de reden zou zijn tot fikse huwelijksproblemen tussen Brangelina. Selena, die net als Brad een rol speelt in de film The Big Short, deelde een foto op Instagram, waarop te zien is hoe de acteur en zij met elkaar in gesprek zijn.

De ex-vriendin van Justin Bieber maakte er destijds geen geheim van dat ze zich sterk aangetrokken voelde tot de acteur. "Ik ga er niet over liegen. Het is ontzettend leuk om naar alle knappe mannen te kijken die ik bewonder. Daarom ga ik nu op zoek naar Ryan Gosling en Brad Pitt!", vertelde de zangeres, die begin dit jaar nog werd gelinkt aan acteur Orlando Bloom.

Flirten

Volgens National Enquirer was Angelina niet bepaald blij met de foto van Selena en haar echtgenoot. Een bron vertelt aan de Amerikaanse tabloid: "Angelina ontplofte bijna toen ze van vrienden hoorde dat Brad en Selena ongeneerd met elkaar aan het flirten waren en vervolgens de Instagram-pagina van de zangeres bekeek."

In het artikel staat verder te lezen dat Angelina eiste dat Brad en het popicoon niet meer met elkaar zouden samenwerken. "Selena laat ondertussen aan iedereen weten dat Brad dolgraag opnieuw een film met haar wil maken. Ze maakt zelfs grappen over de situatie en noemt Brad haar 'toekomstige echtgenoot'. Uiteraard kan Angelina daar niet om lachen", aldus de bron tegen National Enquirer.

Gewaarschuwd

De insider voegt eraan toe: "Angie heeft Brad al meerdere malen gewaarschuwd om het contact met Selena te verbreken en ze heeft hem zelfs verboden om ooit nog met haar samen te werken. 

Dinsdag werd bekend dat het Hollywood-koppel na twaalf jaar een einde heeft gemaakt aan hun relatie. Uit de scheidingspapieren blijkt dat Angelina de volledige voogdij over hun zes kinderen eist, wegens 'onoverbrugbare verschillen'.