Nieuws/Entertainment
1273668834
Entertainment

Rapper verliet familie om Jared Kushner te zien

Kanye sprak in geheim met adviseur en schoonzoon Donald Trump

Kanye West

Kanye West

Kanye West heeft afgelopen weekend een ontmoeting gehad met Jared Kushner, de schoonzoon en adviseur van de Amerikaanse president Donald Trump. Dat meldt The New York Times.

Kanye West

Kanye West

De ontmoeting vond plaats in Colorado, waar Kushner samen met zijn vrouw Ivanka Trump op reis was. Kanye was in de buurt met zijn gezin aan het kamperen en verliet zijn familie speciaal om Kushner en diens vrouw te zien.

De rapper bevestigde de ontmoeting min of meer door op Twitter te schrijven: „Ik ben bereid om een interview met The New York Times te doen over mijn ontmoeting met Jared.” Volgens Kanye was het boek PowerNomics van Claud Anderson het onderwerp van gesprek.

Jared Kushner

Jared Kushner

Joe Biden

The Times betwijfelt dat en vraagt zich af wat Kanyes echte bedoelingen zijn bij zijn ambitie om de volgende president van de Verenigde Staten te worden. Volgens de krant zou hij mogelijk alleen een poging doen om zo stemmen bij Trumps rivaal Joe Biden weg te kapen.

Kanye is er inmiddels in geslaagd om met zijn Birthday Party op de kieslijsten te komen in Colorado, Vermont en Oklahoma. De rapper is nog bezig met andere staten, hoewel hij al diverse deadlines miste. In Illinois is hij geweigerd, omdat handtekeningen die Kanyes team verzamelde ongeldig zijn.